Våra tjänster


Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil, allt från regelbunden service och underhåll till avancerade reparationer och diagnos. Vårt erfarna team av Bosch Car Service-certifierade tekniker är utrustade med den senaste tekniken och expertisen för att hantera alla dina bilbehov på ett effektivt och pålitligt sätt. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

Bilar blir alltmer tekniskt avancerade och utgör en större utmaning för verkstäder. Moderna motorstyrningssystem kontrollerar nu bränsleinsprutningen elektroniskt för att säkerställa optimal motoreffekt och bränsleeffektivitet. På Tylösand Motor förstår vi dessa förändringar och är rustade för att möta utmaningarna.

Olje- och filterbyte

På Tylösand Motor förstår vi vikten av att använda rätt olja och filter för att hålla din motor i toppskick. Våra certifierade tekniker är välutbildade och har den expertis som krävs för att utföra olje- och filterbyten korrekt och effektivt.