Våra tjänster


Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil, allt från regelbunden service och underhåll till avancerade reparationer och diagnos. Vårt erfarna team av Bosch Car Service-certifierade tekniker är utrustade med den senaste tekniken och expertisen för att hantera alla dina bilbehov på ett effektivt och pålitligt sätt. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Elektronisk systemtjänst

Elektronisk service och diagnos

Vi kan erbjuda en komplett palett av elektrisk och elektronisk service, från att diagnostisera och reparera ditt fordons datoriserade system till att kontrollera och byta batteri. På Tylösand Motor har vi specialiserat oss på att hantera alla typer av elektriska och elektroniska problem som kan uppstå med din bil.

Batterikontroll

En enkel batterikontroll från oss hjälper dig att undvika besväret med ett urladdat batteri.

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

Efter en datordiagnostisk kontroll av din bil hos oss kommer du att ha en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar.

Bromsreparation och underhåll

Bromsreparation och underhåll hos oss på Tylösand Motor garanterar säkerheten.

Professionell service för el- och hybridfordon

På Tylösand Motor AB är vi stolta över att vara en del av Bosch Car Service-nätverket och att kunna erbjuda den högsta standarden av service och support för hybrid- och elbilar. Vårt team av erfarna mekaniker är fullt utbildade och har den expertis som krävs för att arbeta med den senaste tekniken och komponenterna i dessa avancerade fordon.

Professionell fordonskontroll

<br>Vi erbjuder professionella inspektioner och underhållsarbeten, utan att tillverkarens garantier förloras. Detta gäller även för nya fordon. Vi förstår vi vikten av att följa tillverkarens riktlinjer för service och underhåll för att säkerställa att din bil förblir i toppskick och att garantin förblir intakt.

AC-Service

Vi servar ditt luftkonditioneringssystem och säkerställer att det fungerar optimalt. Våra tekniker kan utföra allt från att kontrollera och fylla på kylmediet till att rengöra och desinficera systemet för att säkerställa bästa möjliga prestanda och luftkvalitet.

Däckservice

Däckmontering

När du ber oss att serva dina däck får du mycket extra värde.

Motorservice

Motordiagnostisk kontroll

Bilar blir alltmer tekniskt avancerade och utgör en större utmaning för verkstäder. Moderna motorstyrningssystem kontrollerar nu bränsleinsprutningen elektroniskt för att säkerställa optimal motoreffekt och bränsleeffektivitet. På Tylösand Motor förstår vi dessa förändringar och är rustade för att möta utmaningarna.

Olje- och filterbyte

På Tylösand Motor förstår vi vikten av att använda rätt olja och filter för att hålla din motor i toppskick. Våra certifierade tekniker är välutbildade och har den expertis som krävs för att utföra olje- och filterbyten korrekt och effektivt.

Kontroll av bilglödlampor

Billampskontroll

Att lita på oss på Tylösand Motor AB för dina behov av lampservice har några viktiga fördelar.

Bilreparation och service

Bilreparation och Bilservice

Lita på oss för dina bilreparationer eller bilservice och njut av fördelarna med att ha en förstklassig serviceleverantör vid din sida. Oavsett om det är en rutinmässig service, en akut reparation eller en noggrann diagnos, är vi här för att se till att din bil är i toppskick och redo att möta vägen framåt.

Bilservice

Vi kan erbjuda professionell service och underhållsarbete utan att du förlorar tillverkargarantin.