Våra tjänster


Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster för din bil, allt från regelbunden service och underhåll till avancerade reparationer och diagnos. Vårt erfarna team av Bosch Car Service-certifierade tekniker är utrustade med den senaste tekniken och expertisen för att hantera alla dina bilbehov på ett effektivt och pålitligt sätt. Klicka nedan för mer information.

Filtrera efter tjänst
Elektronisk systemtjänst Inspektion & kontroller Däckservice Motorservice Kontroll av bilglödlampor Bilreparation och service

Inspektion & kontroller

Bildiagnostisk kontroll

Efter en datordiagnostisk kontroll av din bil hos oss kommer du att ha en korrekt bild av hur ditt fordon fungerar.

Bromsreparation och underhåll

Bromsreparation och underhåll hos oss på Tylösand Motor garanterar säkerheten.

Professionell service för el- och hybridfordon

På Tylösand Motor AB är vi stolta över att vara en del av Bosch Car Service-nätverket och att kunna erbjuda den högsta standarden av service och support för hybrid- och elbilar. Vårt team av erfarna mekaniker är fullt utbildade och har den expertis som krävs för att arbeta med den senaste tekniken och komponenterna i dessa avancerade fordon.

Professionell fordonskontroll

<br>Vi erbjuder professionella inspektioner och underhållsarbeten, utan att tillverkarens garantier förloras. Detta gäller även för nya fordon. Vi förstår vi vikten av att följa tillverkarens riktlinjer för service och underhåll för att säkerställa att din bil förblir i toppskick och att garantin förblir intakt.

AC-Service

Vi servar ditt luftkonditioneringssystem och säkerställer att det fungerar optimalt. Våra tekniker kan utföra allt från att kontrollera och fylla på kylmediet till att rengöra och desinficera systemet för att säkerställa bästa möjliga prestanda och luftkvalitet.