Tylösand Motor AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice turn-off-twos

Husbilar

Oavsett märke, modell & storlek är du välkommen med din husbil till oss! Vi utför alla slags reparationer på bil, motor & chassi. På våren är det många som ställer på sina husbilar & vill ha hjälp, så tänk på att boka i god tid. Använder ni husbilen året om kan det vara bra att planera in servicebesök till höst & vinterhalvåret!


Tylösand Motor AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!