Tylösand Motor AB
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice extra-servicesservice tire-serviceservice diesel-serviceservice ac-serviceservice additional-heatingservice turn-off-twos

Bilverkstad

featured image

En riktig bilverkstad för alla märken

I vår välutrustade bilverkstad på Kvarndalsvägen 4 i Halmstad utför vi bilreparationer och bilservice för alla märken. Vi använder reservdelar med högsta kvalitet från Bosch eller andra delar i originalkvalitet. Med många år i branschen kan vi garantera att vi tar hand om din bil på bästa sätt.

Halmstads bästa husbilar

Vi har lång erfarenhet av husbilar & utför service & reparationer av alla slag. Vi har stor verkstad med stor lyft som klarar upp till 7000kg totalvikt. Årsservice eller bara byte av motorolja & oljefilter? Dax för kamremsbyte eller nya däck? Slå oss en signal oavsett om det är en Fiat, Mercedes, Renault eller något annat märke som husbilen är byggd på!

Världsledande utrustning

Som del av Bosch Car Service använder vi världsledande testutrustning för att ställa diagnos på din bil. Oavsett om det handlar om batterianalys, analys av dieselsystem eller något annat test använder vi modern teknik från Bosch.
Du kan läsa mer om Bosch testutrustning här.

Bilservice eller bilreparation – vi hjälper dig!

Vi fixar det mesta med din bil, oavsett om den har bensinmotor eller dieselmotor. Behöver du en vanlig bilservice? Har du fått en plåtskada eller ett stenskott i bilglaset? Du kan tryggt lämna bilen till oss så löser vi det. Vi utför även reparation och service av din AC och byte av däck och hjul.

Vänta inte för länge med att boka bilservice

Ring oss direkt på 035 – 21 02 70 eller fyll i vårt bokningsformulär så bokar vi in en tid för dig! Du kan naturligtvis även besöka oss på vår bilverkstad i Halmstad, och prata med oss om vad det är du behöver för bilreparation eller bilservice.


Tylösand Motor AB – en bilverkstad inom Bosch Car Service

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!