Bilservice & bilreparationDiagnosBromsservice & bromsreparationerBatteriserviceBelysningService av avgassystemExtratjänsterDäck och hjulDieselserviceSläcka tvåorAC-serviceService av tilläggsvärmare
Bosch Car Service

Tylösand Motor AB

Meny

Om oss

Tylösand Motor - Din Bosch Car Service-verkstad i Halmstad

Tylösand motor är en av Bosch Car Services kvalificerade och heltäckande bilverkstäder, belägen i Halmstad på Kvarndalsvägen 4. Vi servar inte bara bilar i vår bilverkstad, utan förser dessutom Halmstad med service till husbilar från alla märken.

Måndag - Fredag: 07.00-16.00 

Lördag: Bil utlämning

Söndag: Bil utlämning

 

Tylösand Motor - Din bilverkstad i Halmstad

Vi är en heltäckande bilverkstad i Halmstad, och är medlem i Bosch Car Service - den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken - bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Tylösand Motor, Bosch Car Service i Halmstad!